Nebankovní půjčky se zástavou nemovitosti - seriozně! Jsme 12let na trhu!

Společnost GI-Holding s.r.o. byla založena v roce 2003 a letos slaví své 12.výročí. Nabízí pro řadu osob, firem a institucí všeobecný servis orientovaný na hledání, tvorbu nebo posílení krizových a strategických řešení, které mohou významně ovlivnit jejich budoucnost.
K zajištění svých úkolů využíváme moderní technologie, odborné znalosti a praktické zkušenosti z domácího prostředí i z několikaletých kontaktů se zahraničním obchodem. Rovněž využíváme znalostí a služeb našich partnerů, kteří se významně podílejí na chodu této nově založené společnosti.
Našimi klienty jsou nejen fyzické osoby nebo malé firmy v potížích, ale i prosperující podniky se zajímavými aktivitami, kde je velká naděje na úspěšné zhodnocení investic.
Tomu také odpovídá možnost nabídnout volné prostředky k investicím všude tam, kde tradiční řešení nejdou z různých důvodů použít. PŮSOBÍME NA CELÉM ÚZEMÍ ČR.

NEBANKOVNÍ ÚVĚR – PŮJČKA SE ZÁSTAVOU NEMOVITOSTI

půjčujeme vždy proti zástavě nemovitosti a to do výše 50% její tržní ceny, ve vyjímečných případech jedná-li se o lukrativní či zajímavou nemovitost se dá výše půjčky navýšit až na 70% tržní ceny nemovitosti. Roční úrok se pohybuje od 12%. Další parametry jednotlivých půjček či úvěrů jsou zcela individuální.
Minimální výše úvěru je 70 000,-
možnost půjčky proti zástavě vozidla (pouze u vozidel do roku výroby 2012)

VYPLÁCENÍ EXEKUCÍ

v případě, že klientovi hrozí exekuce naše společnost vyplatí pohledávku u exekutora a násladně dojde k výmazu zástavního práve exekutorského a dojde zapsání práva zástavního ve prospěch naší společnosti a dojde vystavení splátkového kalendáře a klient začne umořovat dluh postupnými splátkami ve sprospěch naší společnosti = klient tím pádem nepřijde o nemovitost

KONSOLIDACE PŮJČEK

konsolidace půjček, což je sloučení všech půjček od různých věřitelů do jedné jediné půjčky. Díky tomuto způsobu budete mít jistotu, že na žádnou splátku nezapomenete.

VÝKUP NEMOVITOSTÍ

vykupujeme nemovitosti po celé ČR, s možností následného bydlení

OSOBNÍ BANKROT

– jestliže má klient dluhy, které mu přerustají přes hlavu a nabíhají mu z nich vysoké úroky, které není schopen splatit, bojí se exeku na svůj majetek apod. Osobní bankrot je pro něj řešení těžké životní situace! Díky novému insolvenčnímu zákonu č. 182/2006 Sb., je možní při splenění některých podmínek vyřešit bezvýchodnou situaci dlužníka oddlužením. Oddlužení formou osobního bankrotu je výborné především proto, že při jeho úspěšném vyřízení nemusíte splatit veškeré dluhy. Stačí splatit během 5let minimálně 30% z celkové dlužné částky.



Náš TIP: Zde dostanete půjčku určitě →

Kontaktní informace:
Datum: 26.01.2015
Jméno: GI-Holding, s.r.o.
Email: Napsat zprávu
774892263
Typ půjčky: Nebankovní půjčky